+

Kylling Moambe

  1. Kylling Moambe

    1. Bland vann med hønsekraft i en stor gryte.
    2. Hakk løk og skjær sitron i skiver.
    3. Ha løk, sitron, salt og den hele kyllingen i gryten sammen med kraften og la det koke i 20 minutter. La deretter kyllingen renne av og kraften koke inn.
    4. Finhakk paprika og vårløk. De grønne toppene fra vårløken hakkes også, men legges til side.
    5. Skjær kyllingen i biter og stek dem raskt i margarin til skinnet blir gyllent. Tilsett grønnsakene sammen med tomatpuré og Tomatino, og 5 dl av den innkokte kraften. Rør rundt og la retten småputre under lokk i ca. 30 minutter.
    6. Kok ris etter anvisningen på pakken.
    7. De hakkede grønne vårløktoppene, samt peanøttsmøret, has i gryten med kyllingbitene. Rør godt.
    8. Serveres med brun ris.
+