Menu

Ingredienser

+

Julesalat med pinnekjøtt

Fremgangsmåte

  1. Julesalat med pinnekjøtt

    1. Plukk rester av pinnekjøtt av beina, og ta bort fettet. Stek lett i stekepanna og avkjøl. 

    2. Snitt rødkål i tynne fine strimler, skjær av skallet på appelsinen og skjær i tynne fine skiver. Fersk fiken skjæres i fine båter.

    3. Grønnkål plukkes fra stilken og stekes lett i panna med litt olje så de blir lett gylne og litt crispy. Avkjøl.

    4. Rens granateple for fruktkjøttet og ta vare på saften.

    5. Bland litt av granateplesaften inn i Hellmanns majones til du får en passe fin konsistens og farge, og bruk som saus/dressing til salaten.

    6. Vask og rens salat, og vend denne i litt av vinaigretten, anrett salat og de andre ingrediensene på porsjonstallerken eller på et romslig salatfat. Klar til å nytes.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny