Julesalat med pinnekjøtt
En salat med julens beste ingredienser. Den friske appelsinen passer godt sammen med det salte pinnekjøttet

Ingredienser
Julesalat med pinnekjøtt
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Julesalat med pinnekjøtt
Babysalat
/stk
0.0 stk
0%
Rester av pinnekjøtt
/g
0.0 g
0%
Grønnkål
/g
0.0 g
0%
Rødkål
/
0.0
0%
Appelsinfilet
/g
0.0 g
0%
Fiken
/kg
0.0 kg
0%
Granateplekjerner, frosne
/g
0.0 g
0%
HELLMANN'S Real majones, 2L Spann
/l
0.0 l
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Hellmann's Bringebær (Raspberry) Vinaigrette 1L
/l
0.0 l
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Julesalat med pinnekjøtt
-
Babysalat
-
Rester av pinnekjøtt
-
Grønnkål
-
Rødkål
-
Appelsinfilet
-
Fiken
-
Granateplekjerner, frosne
Fremgangsmåte
-
Julesalat med pinnekjøtt
1. Plukk rester av pinnekjøtt av beina, og ta bort fettet. Stek lett i stekepanna og avkjøl.2. Snitt rødkål i tynne fine strimler, skjær av skallet på appelsinen og skjær i tynne fine skiver. Fersk fiken skjæres i fine båter.3. Grønnkål plukkes fra stilken og stekes lett i panna med litt olje så de blir lett gylne og litt crispy. Avkjøl.4. Rens granateple for fruktkjøttet og ta vare på saften.5. Bland litt av granateplesaften inn i Hellmanns majones til du får en passe fin konsistens og farge, og bruk som saus/dressing til salaten.6. Vask og rens salat, og vend denne i litt av vinaigretten, anrett salat og de andre ingrediensene på porsjonstallerken eller på et romslig salatfat. Klar til å nytes.