Grillet laks med asparges og citrushollandaise
Gi hollandaisesausen et ekstra kikk av citrus med Knorr Citruskrydder

Ingredienser
Laks
-
Laksefilet 1.3 kg
-
Salt Og Pepper
Grønnsaker
-
Asparges, grønne 30.0 stk
-
Baby spinat 1000.0 g
-
Salt Og Pepper
Citrushollandaise
-
Vann 8.0 dl
-
Smør 200.0 g
-
Urter, Kjørvel, Persille, Dill
Fremgangsmåte
-
Laks
Skjær laksen i biter á 130 g. Kryddre med citruskrydder, salt og pepper. Grill laksen i en grillpanne eller stek i vanlig stekepanne. -
Grønnsaker
De grønne aspargesene dampes i smør og vann. Krydre med salt
Spinaten stekes på høy varme i litt olje. Krydre med salt og pepper.
-
Citrushollandaise
Rør ut pulveret i kaldt vann. Kok opp under omrøring og la sausen småkoke i 2 minutter.
Tillsett smør og rør forsiktig til smøren har smeltet.
Smak til sausen med Knorr citruskrydder og eplecidereddik.
Servering
Ha stekt spinat i bunnen av en tallerken og bygg opp med dampet grønne asparges.
Laksen puttes på toppen og citrus-hollandaisen fordeles rundt.
Avslutt med en raus mengde krydderurter.