Grillet laks med asparges og citrushollandaise
Gi hollandaisesausen et ekstra kikk av citrus med Knorr Citruskrydder

Ingredienser
Grillet laks med asparges og citrushollandaise
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Laks
Laksefilet
/kg
1.3 kg
0%
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Grønnsaker
Asparges, grønne
/stk
30.0 stk
0%
Baby spinat
/g
1000.0 g
0%
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Citrushollandaise
Knorr Hollandaisesaus 27L
/g
150.0 g
0%

Vann
/dl
8.0 dl
0%
Smør
/g
200.0 g
0%
EPLESIDEREDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
10.0 ml
0%

Urter, Kjørvel, Persille, Dill
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Laks
-
Laksefilet 1.3 kg
-
Salt Og Pepper
Grønnsaker
-
Asparges, grønne 30.0 stk
-
Baby spinat 1000.0 g
-
Salt Og Pepper
Citrushollandaise
-
Vann 8.0 dl
-
Smør 200.0 g
-
Urter, Kjørvel, Persille, Dill
Fremgangsmåte
-
Laks
Skjær laksen i biter á 130 g. Kryddre med citruskrydder, salt og pepper. Grill laksen i en grillpanne eller stek i vanlig stekepanne. -
Grønnsaker
De grønne aspargesene dampes i smør og vann. Krydre med saltSpinaten stekes på høy varme i litt olje. Krydre med salt og pepper. -
Citrushollandaise
Rør ut pulveret i kaldt vann. Kok opp under omrøring og la sausen småkoke i 2 minutter.Tillsett smør og rør forsiktig til smøren har smeltet.Smak til sausen med Knorr citruskrydder og eplecidereddik.
ServeringHa stekt spinat i bunnen av en tallerken og bygg opp med dampet grønne asparges.Laksen puttes på toppen og citrus-hollandaisen fordeles rundt.Avslutt med en raus mengde krydderurter.