+

Laks

Grønnsaker

  • Asparges, grønne 30.0 stk
  • Baby spinat 1000.0 g
  • Salt Og Pepper

Citrushollandaise

  1. Laks

    Skjær laksen i biter á 130 g. Kryddre med citruskrydder, salt og pepper. Grill laksen i en grillpanne eller stek i vanlig stekepanne. 
  2. Grønnsaker

    De grønne aspargesene dampes i smør og vann. Krydre med salt

    Spinaten stekes på høy varme i litt olje. Krydre med salt og pepper.

  3. Citrushollandaise

    Rør ut pulveret i kaldt vann. Kok opp under omrøring og la sausen småkoke i 2 minutter.

    Tillsett smør og rør forsiktig til smøren har smeltet.

    Smak til sausen med Knorr citruskrydder og eplecidereddik.


    Servering

    Ha stekt spinat i bunnen av en tallerken og bygg opp med dampet grønne asparges.

    Laksen puttes på toppen og citrus-hollandaisen fordeles rundt.

    Avslutt med en raus mengde krydderurter. 

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny