Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Suppen

  • Butternut-gresskar, i biter 2.0 kg
  • gul løk, hakket 160.0 g
  • Epler, syrlige, skiver i båter 360.0 g
  • Vann 2.0 l
  • Sitronsaft 60.0 ml
  • Sitronskall
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 15.0 g
  • Ingefær, revet 40.0 g
  • Hvitløk, hakket 24.0 g
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 60.0 ml

Til servering

  • Gresskarkjerner 50.0 g
  • Koriander, frisk 12.0 g
  • Yoghurt, naturell 1.5 dl
  1. Suppen

    1. Fres løk, gresskar og eple i margarin i 5 minutter. Rør i blandingen med jevne mellomrom.
    2. Tilsett vann og hønsebuljong, og la gresskaret småkoke i væsken i 20 minutter, til den er mør.
    3. Hell på Piske, sitronsaft og -skall, hvitløk, ingefær og kyllingfond, og kok opp. Blend suppen til den er glatt.
  2. Til servering

    1. Server suppen med ristede gresskarkjerner, fersk koriander og en skje med yoghurt på toppen. Nybakt brød og ost er også godt til.