Glasert løk med fritert kapers
Her får løken langsomt karamelliseres slik at den naturlige sødmen kommer frem. Serveres sammen med sprø kapers og en deilig ostekrem

Ingredienser
Glasert løk med fritert kapers
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Glasert løk
Løk, gul
/stk
5.0 stk
0%
Fritert kapers
Kapers
/g
100.0 g
0%
Rapsolje
/ml
100.0 ml
0%
Ostekrem
Hvitvin
/l
0.4 l
0%
Løk, lufttørket
/g
5.0 g
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/l
1.0 l
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Knorr Umami (Allkrydder) 1kg
/g
6.0 g
0%

Ost, gruyère
/g
150.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Glasert løk
-
Løk, gul 5.0 stk
Fritert kapers
-
Kapers 100.0 g
-
Rapsolje 100.0 ml
Ostekrem
-
Hvitvin 0.4 l
-
Løk, lufttørket 5.0 g
-
Ost, gruyère 150.0 g
Fremgangsmåte
-
Glasert løk
Skrell løken og del den i to. Karamelliser dem på en panne i litt smør.Sett dem inn i ovnen, penslet med løkfond – og stek dem til de er varme og møre. -
Fritert kapers
Stek kapersene sprø i varm olje, la dem hvile på litt papir. -
Ostekrem
Reduser ned vinen sammen med den tørkede løken til halvparten er igjen Tilsett Piske og Knorr Umami og kok opp igjen. Tilsett osten og la den smelte mens du rører. Ha sausen i en chiffon. Server osteskummet med den glaserte løken,sprø kapers og litt grønne urter