Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Flatbrød med torsk

  • Torskefilet 400.0 g
  • Hellmann's Real Majones 10kg 200.0 g
  • Sitronsaft 25.0 ml
  • Salt 30.0 g
  • Syltet blomkål, gulbete, rødløk
  • Rugmel 500.0 g
  • Vann 2.8 l
  • Brønnkarse 25.0 g
  1. Flatbrød med torsk

    1. Del torsken i biter og salt dem. Bak ved 100°C i ovn til fisken har en kjernetemperatur på 40°C.
    2. Bland majonesen med sitronsaft og salt.
    3. Bland mel, salt og vann, hell på kokende vann og miks i en eltemaskin.
    4. Kjevl ut deigen ca. 5 mm tykk, prikk små hull i den utkjevlede deigen med en gaffel, forvarm en tørr stekepanne, stek brødet på begge sider og sørg for at begge sidene får skikkelig farge.