Menu

Ingredienser

+

Flankestek Rossini

  • Flankestek 2.0 g
  • Salt og pepper
  • Andeleverterrin 500.0 g
  • Trøffel, svart
  • loff, skiver ristet 10.0 stk

Sherrysaus

Tilbehør

  • Haricots verts 500.0 g
  • Baby spinat 100.0 g

Knorr Professional Demi Glace i følge med det svenske Kokkelandslaget. Black Angus flankestek er en velfortjent klassiker, takket være kjøttets allsidighet og gode smak, her i en ny spennende årgang.

...

Fremgangsmåte

  1. Flankestek Rossini

    1. Brun flankesteken godt i flytende margarin på begge sider i varm jernpanne. Salt og pepre. Stek ferdig i ovn ved 160 grader i 3-4 minutter, og la deretter kjøttet hvile i 15 minutter. Skjær opp tynt rett før servering.
  2. Sherrysaus

    1. La gulrøtter, pastinakk og løk putre i flytende margarin på middels varme i 30 minutter. Øk deretter varmen og hell på vinen. Reduser til omtrent halvparten av væsken er igjen.
    2. Tilsett krydder og demi glace. La det koke sammen noen øyeblikk før sausen siles. Smak til med solbærgelé, litt mer god sherry og litt salt og pepper.
  3. Tilbehør

    1. Kok haricot verts raskt i salt vann så de beholder spenst og tyggemotstand. Stek spinaten lett i varm panne og smak til med salt.
    2. Server retten som klassisk rossini med stekt brød, tilsatt sautert spinat, skivet biff, perfekt foie gras, haricot verts og dekorert med sherrysaus.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny