Flankestek Rossini på Black Angus
Knorr Professional Demi Glace i følge med det svenske Kokkelandslaget. Black Angus flankestek er en velfortjent klassiker, takket være kjøttets allsidighet og gode smak, her i en ny spennende årgang.

Ingredienser
Flankestek Rossini på Black Angus
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Flankestek Rossini
Flankestek
/g
2.0 g
0%
Salt og pepper
/g
0.0 g
0%
Andeleverterrin
/g
500.0 g
0%
Trøffel, svart
/g
0.0 g
0%
loff, skiver ristet
/stk
10.0 stk
0%
Sherrysaus
Sjalottløk
/g
100.0 g
0%
Gulrot
/g
200.0 g
0%
Pastinakk
/g
150.0 g
0%
Hvitløk
/g
10.0 g
0%
Madeira (vin)
/ml
500.0 ml
0%
Sherry,tørr
/g
200.0 g
0%
Knorr Professional Fond Demi Glace 1l
/l
1.0 l
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Timian, fersk
/g
0.0 g
0%
Pepper, svart
/g
0.0 g
0%
Solbærgelé
/g
0.0 g
0%
Tilbehør
Haricots verts
/g
500.0 g
0%
Baby spinat
/g
100.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Flankestek Rossini
-
Flankestek 2.0 g
-
Salt og pepper
-
Andeleverterrin 500.0 g
-
Trøffel, svart
-
loff, skiver ristet 10.0 stk
Sherrysaus
-
Sjalottløk 100.0 g
-
Gulrot 200.0 g
-
Pastinakk 150.0 g
-
Hvitløk 10.0 g
-
Madeira (vin) 500.0 ml
-
Sherry,tørr 200.0 g
-
Timian, fersk
-
Pepper, svart
-
Solbærgelé
Tilbehør
-
Haricots verts 500.0 g
-
Baby spinat 100.0 g
Fremgangsmåte
-
Flankestek Rossini
- Brun flankesteken godt i flytende margarin på begge sider i varm jernpanne. Salt og pepre. Stek ferdig i ovn ved 160 grader i 3-4 minutter, og la deretter kjøttet hvile i 15 minutter. Skjær opp tynt rett før servering.
-
Sherrysaus
- La gulrøtter, pastinakk og løk putre i flytende margarin på middels varme i 30 minutter. Øk deretter varmen og hell på vinen. Reduser til omtrent halvparten av væsken er igjen.
- Tilsett krydder og demi glace. La det koke sammen noen øyeblikk før sausen siles. Smak til med solbærgelé, litt mer god sherry og litt salt og pepper.
-
Tilbehør
- Kok haricot verts raskt i salt vann så de beholder spenst og tyggemotstand. Stek spinaten lett i varm panne og smak til med salt.
- Server retten som klassisk rossini med stekt brød, tilsatt sautert spinat, skivet biff, perfekt foie gras, haricot verts og dekorert med sherrysaus.