Menu

 

Denne hjemmesiden er spesielt utviklet for deg som jobber i et profesjonelt kjøkken eller på annen måte profesjonelt med mat.


På denne siden finner du informasjon om vår organisasjon, vårt salgsteam, varemerker og produkter. Og under her kan du lese litt mer om Unilever Food Solutions.

I tillegg finner du inspirasjon, inspirerende oppskrifter og informasjon om mat og det å jobbe profesjonelt med mat.

Sist men ikke minst, vil du kunne kontakte oss med spørsmål, ideer, ris og ros.

 

Hjertelig velkommen!

 

 

 

Om Unilever Food Solutions

Vi hjelper kokker med å servere god og sunn mat som gjør gjestene fornøyde. Vi produserer ingredienser som sparer verdifull tid i kjøkkenet uten å kompromisse med smak og kvalitet. Dessuten kommer vi stadig med nye ideer og inspirasjon slik at du kan holde menyen din levende og spennende.

For kokker, av kokker

Vi har arbeidet med mat siden 1880-tallet og står bak noen av verdens fremste varemerker: Knorr, Hellmann’s, Carte d’Or, Maizena, Maille og mange flere. Vi samarbeider med bedrifter av alle størrelser, fra frittstående restauranter til hotellkjeder og kontrakterte kjøkken. Med vårt team av svært dyktige kokker og diettister hjelper vi våre kunder med å finne den rette balansen mellom å imponere gjestene med velsmakende, næringsrik mat og å tjene penger.

Det kommer en dag i morgen også

Mat er viktig for oss, men vi bryr oss også om vår påvirkning på miljøet. Vårt mål er at innen 2020 skal alle våre ingre-dienser komme fra bærekraftig jordbruk, samtidig som vi skal redusere vår miljøbelastning med 50 %. Du kan lese mer om Unilever og bærekraft her. I tillegg er all vår Lipton te 100 % Rainforest Alliance sertifisert.

Unilever er ledende på bærekraft!

Resultatet av vårt bærekraftengasjement er at Unilever igjen har blitt kåret som Industry Group leader på Dow Jones Sustainability Index (DJSI) i 2016, hvor vi har vært  ledende siden den startet i 1999. DJSI er en uavhengig internasjonalt anerkjent skala som har blitt selve gullstan-daren for bærekraft. Den sporer økonomiske, miljømessige og sosiale aspekter  innen bærekraft hos selskaper over hele verden.

Mat er viktig for oss

Derfor kan du stole på at vi hjelper deg med å gjøre selv dine mest krevende gjester fornøyde.

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny