This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Innledning
Møt sjefskokk, Michelle Theron ved Hazendal Wine Estate. Del hennes visjon for lokale råvarer og lær å lage to deilige veganske retter – en søt kokos og tindvedparfait etterfulgt av en gresskar- og hasselnøttgnocchi.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Parfait Del 1
Lær å lage en plantebasert deig som erstatter tradisjonelle ingredienser for veganvennlige alternativer samtidig som du får topptips om tidsbruk og temperaturer ved steking i ovn.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Parfait Del 2
Lag en pecanpralin som begynner med rooibos og sitron-infundert te. Få veiledning om perfekte teksturer og temperaturer.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Parfait Del 3
Bland tindvedpuré med kumquat-syltetøy før du steker, varmer, kjøler ned og fryser ned for å lage kokosparfait.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Parfait Del 4
Sett sammen komponentene for å lage en lagdelt dessert med plantekrefter og fylt med smak!
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

6. Gnocchi Del 1
Utnytt plantenes krefter når du tilbereder denne gnocchi-retten. Lær å elte og rulle en perfekt deig før du former og steker den.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

7. Gnocchi Del 2
La gnocchien bli sprø og gyllen før du legger til sesongbaserte og smakfulle smaker for fargerike høstresultater.