Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

01:27

1. Innledning

Møt sjefskokk, Michelle Theron ved Hazendal Wine Estate. Del hennes visjon for lokale råvarer og lær å lage to deilige veganske retter – en søt kokos og tindvedparfait etterfulgt av en gresskar- og hasselnøttgnocchi. 

03:03

2. Parfait Del 1

Lær å lage en plantebasert deig som erstatter tradisjonelle ingredienser for veganvennlige alternativer samtidig som du får topptips om tidsbruk og temperaturer ved steking i ovn. 

02:53

3. Parfait Del 2

Lag en pecanpralin som begynner med rooibos og sitron-infundert te. Få veiledning om perfekte teksturer og temperaturer.  

02:47

4. Parfait Del 3

Bland tindvedpuré med kumquat-syltetøy før du steker, varmer, kjøler ned og fryser ned for å lage kokosparfait. 

02:58

5. Parfait Del 4

Sett sammen komponentene for å lage en lagdelt dessert med plantekrefter og fylt med smak!

02:41

6. Gnocchi Del 1

Utnytt plantenes krefter når du tilbereder denne gnocchi-retten. Lær å elte og rulle en perfekt deig før du former og steker den. 

02:56

7. Gnocchi Del 2

La gnocchien bli sprø og gyllen før du legger til sesongbaserte og smakfulle smaker for fargerike høstresultater.