En innledning til sunn mat
Adria Wu ved Maple & Co i London gir deg informasjonen du trenger for å lage næringsrike retter fulle av sunne ingredienser. Å tilby bevisste kunder mat som de vet er bra for dem, uten at det går utover smaken, kan gi restauranten din et stort løft.
1. Innledning
Bli med kokk Andria Wu ved den helsefokuserte restaurantkjeden, Maple & Co i London, mens hun viser deg hvordan du introduserer inspirerende, sunne retter til menyen. Fra det grunnleggende utstyret og ingrediensene til teknikkene du trenger for å oppnå sunne resultater uten at det går utover smaken, i tillegg til trinnvis inspirasjon til å lage smakfulle, balanserte oppskrifter
2. Kjøkkenoppsett
Sett opp kjøkkenet med det grunnleggende utstyret du trenger for å lage sunn mat, inkludert målevekter for å sikre nøyaktighet, et rivjern for å tilsette frisk smak og gode tips om hvordan du organiserer kjøkkenet.
3. Å bruke sunne ingredienser
Lær hvordan du bruker de riktige ingrediensene i matlagingen for å få en balanse av næringsstoffer og samtidig en dyp smak. Kokk Andria inspireres av regnbuens farger i maten, velger de sunneste oljene og bruker krydder og urter for å tilberede frisk, smakfull og sunn mat.
4. Teknikker for å mestre det grunnleggende
Mestre sunne matlagingsteknikker for å tilsette maksimalt med næring til rettene dine uten at det går utover smaken. Fra posjering til fermentering og spiring, kokk Andria Wu forklarer alt.
5. Tilbered en Buddha bowl
Få en næringsrik, balansert rett på menyen med denne deilige Buddha bowlen. Kokk Andria Wu forklarer forholdene mellom stivelsesholdige og ikke-stivelsesholdige grønnsaker og proteiner, samt hvordan du lager en sunn dressing og tilbereder grønnsakene.
6. Tilbered og sett sammen en Buddha bowl
Sett sammen din Buddha bowl med bokhvetenudler i dressing, tofu og en regnbue av grønnsaker, med tips om hvordan du tilpasser ingrediensene for å lage deilige varianter.
7. Tilbered vegansk smørkylling
Lag et vegansk alternativ til smørkylling ved å bruke lignende teksturer og smaker for å få resultatet du ønsker, fra kremete kokosnøttsmør til «kjøttaktig», stekt blomkål.
Det du får:
- Tilgang til gratis kokkeopplæring
- De beste oppskriftene og tipsene fra kokker over hele verden
- De nyeste kulinariske trendene