Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:15

1. Innledning

Vi spiser med øynene, så lær deg hvordan du kan spisse oppleggingsferdighetene med kokk Coetzee ved Urbanologi, Johannesburg.  Forstå viktigheten av kunsten å legge opp maten vakkert og lag det perfekte lerretet for retten din.  Lær teknikkene, verktøyene og trendene med tips og eksempel, samt sesongoppskrifter.   

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:30

2. Ting å ta hensyn til når du legger opp

Kokk Coetzee deler med seg av sin kunnskap om alt fra det estetiske til det praktiske. Stil, identitet og sesongmessige ingredienser.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:15

3. Søtpotetkomponenter

Kokk Coetzee snakker om komponentene som utgjør en god rett ved å bruke en søtpotet. Fra temperatur til konsistens – lær deg de estestiske elementene, samt oppskriften for søtpotettallerkenen til Urbanologi. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:05

4. Servise

Forstå hvordan formen på serviset ditt påvirker tallerkenen, med gode tips om hvordan du bruker et rutenettsystem for å unngå dødplass og forbedrer den estetiske flyten.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:45

5. Bra og dårlig

Ved å bruke en sesongsalat, demonstrerer kokk Coetzee hvordan du bør og ikke bør tilnærme deg det å legge opp med to forskjellige resultater. Gjenskap tallerkenen raskt med perfekte resultater ved å følge tips om farge, struktur og lag. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:01

6. Søtpotet (sirkulær tallerken)

Bli veiledet gjennom oppleggsprosessen med en søtpotet, geitemelk- og rooibos-mousse, ved å bruke en sirkulær tallerken som lerret.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:33

7. Blomkål (rektangulær tallerken)

Kokk Coetzee viser hvordan han legger opp en blomkålsalat med en rektangulær tallerken og monokromatiske farger. Eksperimenter med å visualisere retten før du legger den opp.

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny