Menu

01:15

1. Innledning

Vi spiser med øynene, så lær deg hvordan du kan spisse oppleggingsferdighetene med kokk Coetzee ved Urbanologi, Johannesburg.  Forstå viktigheten av kunsten å legge opp maten vakkert og lag det perfekte lerretet for retten din.  Lær teknikkene, verktøyene og trendene med tips og eksempel, samt sesongoppskrifter.   

02:30

2. Ting å ta hensyn til når du legger opp

Kokk Coetzee deler med seg av sin kunnskap om alt fra det estetiske til det praktiske. Stil, identitet og sesongmessige ingredienser.

02:15

3. Søtpotetkomponenter

Kokk Coetzee snakker om komponentene som utgjør en god rett ved å bruke en søtpotet. Fra temperatur til konsistens – lær deg de estestiske elementene, samt oppskriften for søtpotettallerkenen til Urbanologi. 

03:05

4. Servise

Forstå hvordan formen på serviset ditt påvirker tallerkenen, med gode tips om hvordan du bruker et rutenettsystem for å unngå dødplass og forbedrer den estetiske flyten.

03:45

5. Bra og dårlig

Ved å bruke en sesongsalat, demonstrerer kokk Coetzee hvordan du bør og ikke bør tilnærme deg det å legge opp med to forskjellige resultater. Gjenskap tallerkenen raskt med perfekte resultater ved å følge tips om farge, struktur og lag. 

03:01

6. Søtpotet (sirkulær tallerken)

Bli veiledet gjennom oppleggsprosessen med en søtpotet, geitemelk- og rooibos-mousse, ved å bruke en sirkulær tallerken som lerret.

03:33

7. Blomkål (rektangulær tallerken)

Kokk Coetzee viser hvordan han legger opp en blomkålsalat med en rektangulær tallerken og monokromatiske farger. Eksperimenter med å visualisere retten før du legger den opp.

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny