This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

En innføring i grilling
Nasjonal grillmester og kjøkkensjef Abdul Yaseen fra restauranten Darbaar viser deg hvordan du blir grillmester. Han presenterer BBQ- og grillverdenen og lærer deg om alle teknikkene, utstyret, ferdighetene og ingrediensene du trenger. Fra å skaffe ingredienser til å marinere fisk og bruke robata-grillen – her er det mye som får deg i gang.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Klargjøring av kjøkkenet for grilling
Ta en tur rundt på kjøkkenet i restauranten Darbaar, der kokken Abdul Yaseen viser deg det viktigste utstyret for god grillmat, fra grilling på robata til å oppnå perfekte resultater i tandoor-ovnen.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Bruk kvalitetsingredienser
Kjøkkensjef Abdul Yaseen forteller deg hvor viktig det er med kvalitetsingredienser, fra å skaffe sesongprodukter til å oppbevare krydderne for best mulig resultat, i tillegg til tips om hvordan du kan forsikre deg om at fisken og kjøttet er superferskt.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Tilbereding og marinering av hele fisken
Finn ut hvor viktig det er å tilberede, krydre og marinere hele fisken for å få best mulig resultat på grillen.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Robata-grillet havabbor med grønnsaker
Lær hvordan du griller og damper hel fisk på robata-grillen for å sikre perfekt sprøtt skinn og mørt kjøtt hver gang.