This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Innledning
Lær hvordan du lager mat som en thaikokk med Saiphin Moore – sjefskokk og eier av Rosa's Thai Café i London. Hun introduserer deg for de unike smakene, teknikkene og ingrediensene i thaimat, med tips om hvordan du lager ekte thairetter, inkludert krydret karri og wok med sjømat.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Bruk riktig utstyr
Lær deg å lage ekte thaimat med dette uunnværlige utstyret, fra en enkel morter og støter til en riskoker av høy kvalitet.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Bruk autentiske ingredienser
Lær av kokken Saiphin Moore om viktige ingredienser, og hvilke friske urter og krydder som er nøkkelen til å lage en ekte thairett.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Skap smaksbasen
Finn ut hvordan karripasta og sauser danner grunnlaget for mange thairetter, inkludert klassisk Pad Thai og wokretter.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. De viktigste teknikkene for å mestre det grunnleggende
Kokk Saiphin Moore veileder deg gjennom hva som er viktigst for å mestre woken, et viktig utstyr på alle thailandske kjøkken.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

6. Rød karri med biff og kokosmelk
Se denne trinn-for-trinn-veiledningen for å lage rød karri med biff, med en base av rød karri, massevis av urter, og biff, selvfølgelig.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

7. Wok med sjømat og urter
Mestre kunsten med wok med sjømat, med en base av duftende urter og krydder, ulike skalldyr og en hemmelig ingrediens ...
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

8. Grønn thaikarri med kylling
Denne grønne thaikarrien med kylling er laget med en rik base av grønn karri og kokosmelk, smaksatt med urter og sauser, og noen spesielle thailandske ingredienser.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

9. Rød thaikarri med gresskar
En varmende rød karri med gresskar og mye smak, laget med en base av rød karri og kokosmelk, og sunne grønnsaker og urter. En thailandsk klassiker.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

10. Wokket kylling med tulsi (hellig basilikum)
Kokken Saiphin Moore, lager wokket kylling med tulsi (hellig basilikum) – en klassisk thairett laget av hvitløk, chili, kylling og massevis av urter i tillegg til Rosa’s cafes signatursaus for wok.