Jamaicansk BBQ
Karibisk mat er en fantastisk blanding av kulturer, teknikker og smaker. På dette kurset lærer kokk Vernon Samuels deg hvordan du tar med matlagingsstilene og rettene han elsker til restauranten din.
En introduksjon til jamaicansk mat
Kjøkkensjef Vernon Samuels fra den jamaicanske restauranten Rudie's i London viser deg alt du trenger å vite for å mestre det grunnleggende innen jamaicansk matlaging. Fra smaker og teknikker til nødvendig utstyr, vil han demonstrere hva som gjør jamaicansk matlaging unik. Med steg-for-steg guider til saltlake, marinering og grilling av kylling- og lammebiter på jerk-pannen.
Bruk av autentiske ingredienser
Få en smak av det jamaicanske kjøkkenet mens kokken Vernon Samuels snakker deg gjennom noen av ingrediensene du trenger for å lage autentiske retter, fra hovedingrediensene til ackee og soursop-frukter.
Hvordan lage jerk marinade
Krydre matlagingen med denne jamaicanske jerk-marinade. Hjørnesteinen i jamaicansk matlaging, jerk marinade er fullpakket med friske urter, sitrus, Scotch Bonnet chili og tørkede krydder. Lær hvordan du bruker den til å gi deilige smaker til grillet kjøtt.
Hvordan lage saltlake i jamaicansk stil
Se kokken Vernon Samuels demonstrere hvordan man lager sin saltlake i jamaicansk stil; et viktig trinn for å tilføre ekstra smak til kjøtt før grilling, med fokus på hvordan man salter hel kylling.
Hvordan bruke en jerk panne
Den siste fasen etter tilberedning, saltlegging og marinering av kjøttstykker er jerk pannen. Lær tips og triks om hvordan du griller over kull for å gi smak fra røyk, urter og krydder for deilige resultater.
Det du får:
- Tilgang til gratis kokkeopplæring
- De beste oppskriftene og tipsene fra kokker over hele verden
- De nyeste kulinariske trendene