Menu

I stedet for kjøttdeig

NoMince er like allsidig som kjøttfarse. Siden den er forstekt kan den brukes direkte fra forpakning i sauser og gryter. Bon Appétit!

Vår Raw NoBeef Burger er en hyllest til kjøtt, de som elsker kjøtt og til slakterihåndverket. Skapt for å imøtekomme kravene til de mest innbitte kjøttelskere, er den laget for å stekes eller grilles til perfeksjon. Laget for de ildsjeler som vil ha endringer her i verden.

I stedet for kylling

Våre 100 %-plantebaserte NoChicken Chunks er The Vegetarian Butchers mesterverk. Med en herlig smak og konsistens, er de perfekte i alt fra en velsmakende curry til en frisk salat samt mange andre oppskrifter hvor du ellers ville ha brukt kylling.

Vår Crispy NoChicken Burger er sprø på utsiden og herlig mør og smaksrik på innsiden. I tillegg er den så allsidig at den er klar for å bli kronen på verket i mange av dine beste retter. Crispy NoChicken Burger blir lett festens midtpunkt.

The Vegetarian Butchers produkter sammenliknet med kjøtt

The Vegetarian Butchers produkter og vanlig kjøtt har en brålik ernæringsprofil. Kjøtterstatningsprodukter inneholder ofte mer fiber og mindre mettet fett (og færre kalorier) enn produkter som de skal erstatte (spesielt rødt kjøtt).

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny