Menu

 

En hyllest til kjøtt og kjøttelskere!  

Vi er mange som elsker smaken av en ekte god burger. Selv om bevissthetsgraden er like høy som viljen til å «velge rett» er sterk, føles det ofte som et offer å bestille og servere noe som ikke som ikke er helt i mål. En grønnsaksbiff gir jo ikke en kjøttopplevelse. Er du enig? Da er det bare å lese videre.  

The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger er noe så uvanlig som en vegansk hyllest til kjøtt og alle som elsker å spise og lage kjøtt, men likevel vil gjøre en forskjell. Derfor har vi gjort alt i vår makt for å lage en burger som er utrolig lik kjøtt når det gjelder både smak, følelse og utseende.

Raw NoBeef Burger in action!

The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger er ikke bare en saftig og vegansk burger. Den er enkel å lage også. Dette vet ikke minst Daniel Müllern som har laget noen ekte jaw-dropping-burger-swapping oppskrifter som vi håper vil gå hjem hos gjestene dine. Se selv!

Stekepanne, grill eller BBQ? Du bestemmer!

Hvordan vil du tilberede din Raw NoBeef Burger? Her er noen tips på hvordan du lykkes med din favorittmetode og i filmen under finner du enda flere tips.  

Obs! Burgeren er rosa i midten selv etter den er tilberedt! Sørg for att den er varm hele veien igjennom før den serveres.

Få med deg alle viktige detaljer!

Klikk her for å få vite alle viktige detaljer om vår nye burger.  

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny