Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

Knorr Texture gjør det enkelt å lage både smaksrike matretter, lekre tilbehør og magisk vakre desserter. Hvorfor ikke vekke eksperimentlysten og se hvilke av favorittsmakene dine som burde bli «geleifisert»? Bare fantasien etter grenser.

 

Mange bruksområder  

Knorr Texture Gelatinpulver kan tilsettes direkte i kald og varm mat og blandes eller vispes til pulveret er løst opp. Den behøver hverken å bløtlegges eller oppvarmes, i motsetning til gelatinblader og andre gelatinpulver. Er ingrediensene romtempererte går det fint å bruke en vanlig visp. For retter med høyt fettinnhold anbefales mikser eller oppvarming. Deretter avkjøles maten for å stivne raskere eller oppnå gelékonsistens.

Her er noen tips på hvordan du kan bruke Texture:

Se tips for bruk av Knorr Texture

01:47

 

Tilpass doseringer etter hva slags konsistens du ønsker. Her er noen eksempler:

Knorr Texture Gelatinpulver… 

  • behøver hverken varmes eller bløtlegges 
  • er gjennomsiktig, fargeløs og har en nøytral smak
  • er fri for konserveringsmidler, farge- og smaksstoffer  
  • er laget på okse (inneholder ikke svin)
  • kan brukes til desserter som mousse og panna cotta, gelédrikker, grønnsaksretter og alle klassiske gelatinretter