Crispy NoChicken med kremet sopp
Med dype umamismaker fra soppen og en sprø NoChicken burger, trenger man ikke kjøtt!

Ingredienser
Crispy No Chicken
-
1 Klype Salt
Kremet sopp
-
Sjalottløk, finkuttet 300.0 g
-
Sopp, blandet 2.0 kg
-
Smør 50.0 g
-
Hvitvin 2.5 dl
-
Persille, Finhakket
-
Sitron 1.0 stk
Sopp Crudité
-
Sjampignon 150.0 g
Ristet Solsikkekjerner
-
Solsikkekjerner 200.0 g
Fremgangsmåte
-
Crispy No Chicken
Stek burgerne enten i en stekepanne eller i en frityrkoker til de er sprø og gyldne.
Dryss over litt salt
-
Kremet sopp
Sjalottløk hakkes fint.Sopp kuttes i ønsket størrelse. (Her velger man selv, hvor «grov» en stuing man ønsker.)Fres først sopp i en tørr panne, tilsett smør og sjalottløk og fres i 1-2 min til. • Tilsett hvitvin og reduser til ca. ¼.Tilsett Rama Piske, Hvitløks Primerba. Kokk til massen er godt kremte.Smakt til med hakket persille, sitronskall og Maille sherryeddik, salt og pepper. -
Sopp Crudité
Kutt rå sjampinjonger tynt på en mandolin.
Oppbevar luftet mellom papir frem til servering.
Tips – spray gjerne sopp cruditène med sherryeddik og dryss med tørket sopppulver, om du har.
-
Ristet Solsikkekjerner
Rist solsikkekjerne i ovnen på 160 grader til de er gylne.
Kan også stekes på en tørr panne.