Crispy NoChicken med kremet sopp
Med dype umamismaker fra soppen og en sprø NoChicken burger, trenger man ikke kjøtt!

Ingredienser
Crispy NoChicken med kremet sopp
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Crispy No Chicken
Crispy No Chicken Burger 1.8kg The Vegetarian Butcher
/stk
10.0 stk
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Ja
Soyabønner og produkter derav: Ja
1 Klype Salt
/
0.0
0%
Kremet sopp
Sjalottløk, finkuttet
/g
300.0 g
0%
Sopp, blandet
/kg
2.0 kg
0%
Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g
/g
60.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Smør
/g
50.0 g
0%
Hvitvin
/dl
2.5 dl
0%
Rama Professional Piske 30% Laktosefri 1L
/dl
2.5 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Persille, Finhakket
/
0.0
0%
Knorr Timian Krydderpasta 340g
/g
30.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
SHERRYEDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
30.0 ml
0%

Sitron
/stk
1.0 stk
0%
Sopp Crudité
Sjampignon
/g
150.0 g
0%
Ristet Solsikkekjerner
Solsikkekjerner
/g
200.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Crispy No Chicken
-
1 Klype Salt
Kremet sopp
-
Sjalottløk, finkuttet 300.0 g
-
Sopp, blandet 2.0 kg
-
Smør 50.0 g
-
Hvitvin 2.5 dl
-
Persille, Finhakket
-
Sitron 1.0 stk
Sopp Crudité
-
Sjampignon 150.0 g
Ristet Solsikkekjerner
-
Solsikkekjerner 200.0 g
Fremgangsmåte
-
Crispy No Chicken
Stek burgerne enten i en stekepanne eller i en frityrkoker til de er sprø og gyldne. Dryss over litt salt -
Kremet sopp
Sjalottløk hakkes fint.Sopp kuttes i ønsket størrelse. (Her velger man selv, hvor «grov» en stuing man ønsker.)Fres først sopp i en tørr panne, tilsett smør og sjalottløk og fres i 1-2 min til. • Tilsett hvitvin og reduser til ca. ¼.Tilsett Rama Piske, Hvitløks Primerba. Kokk til massen er godt kremte.Smakt til med hakket persille, sitronskall og Maille sherryeddik, salt og pepper. -
Sopp Crudité
Kutt rå sjampinjonger tynt på en mandolin.Oppbevar luftet mellom papir frem til servering.Tips – spray gjerne sopp cruditène med sherryeddik og dryss med tørket sopppulver, om du har. -
Ristet Solsikkekjerner
Rist solsikkekjerne i ovnen på 160 grader til de er gylne.Kan også stekes på en tørr panne.