Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

En liten tepose her og der, kan det virkelig spille så stor rolle om den er biologisk nedbrytbar eller ikke? Kanskje ikke. Men når det handler om milliarder teposer, ja da er det rettere sagt nødvendig å ta i bruk alle mulige tiltak man kan for å redusere avfallet.

Hurra for PLA!

Våre teposer er nå plantebaserte og lages av papp og PLA. Dette betyr at teposene er biologisk nedbrytbare og kan sorteres som matavfall og komposteres industrielt!*

* Følg kommunens råd og instruksjoner om resirkulering!

En liten, men viktig handling!

Å sørge for at teposen havner i matavfallsbeholderen er en pitteliten handling. Med det sagt, kan også en pitteliten handling gi positive effekter for planeten vår. Ved at posene sorteres elimineres unødvendig svinn.

Takk og farvel plast!

Vi har også fjernet plasten rundt forpakningene våre. Dette initiativet innebærer at vi sparer mer enn 1000 tonn plastavfall per år! Og hvorfor det er viktig vet du sikkert allerede, men la oss likevel friske opp hukommelsen din med hjelp av denne videoen.

Liptons visjon er å lage veldig god kvalitetste som ikke etterlater noen spor etter seg ved å bruke kun fornybare råvarer. Vi bruker bare plantebaserte materialer i våre teposer og forpakninger, og disse kan igjen returneres til naturen eller gjenbrukes.