Unilever er verdens største teselskap, noe som betyr at vi har unike muligheter når det gjelder å sikre at te har en positiv innvirkning på planeten vår og alle som bor der. Vår største teplantasje i Kericho, Kenya, var den første teplantasjen i verden som ble Rainforest Alliance-sertifisert i 2007. At vi fikk hjelp av Rainforest Alliance på vår reise mot en bærekraftig teindustri, var et naturlig valg med tanke på at vi deler samme syn på ting; å skape avlingssystemer som er miljømessige, sosialt og økonomisk bærekraftige.

I dag kommer 100% av teen i teposene fra Rainforest Alliance-sertifiserte avlinger. Neste på listen er våre frukt- og urteteer hvor målet er at alle skal komme fra Rainforest Alliance-sertifiserte avlinger innen 2020.

 

Unilever Sustainble Living Plan 

Kericho er et godt eksempel på at te kan være mer enn bare te. Her dyrkes og ivaretas treet på en måte som sparer vann, energi, avfall og syre, og ikke minst – på en måte som verner om de som arbeider her. Et fullt finansiert bedriftssykehus gir mer enn 100 000 pasienter hjelp hvert år, og gratis helsetjenester for alle 16.000 ansatte. I tillegg har vi bygget skoler til mer enn 11.000 barn. Bli med dit og se selv ved å klikke på filmen nedenfor!

 

Kericho My Home: Life on Lipton's Kenyan tea estate

00:00

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny