
Server årets julemat på fine fat og tilby gjestene en intim juleopplevelse med smaker fra Norden samt resten av verden. Oppskriftene er komponert av Daniel Müllern og her blandes kjøtt og fisk med grønt og søtt. Med flere grønnsaksretter på menyen, samt småretter istedenfor buffet, bidrar du i tillegg til en mer bærekraftig opplevelse.
Meny

Protein
- Eple- og pepperrotsild
- Bloody Mary sild
- Vegetarisk curry”svild”
- Deviled Eggs med hummer
- Pastramilaks med syltede grønnsaker og yoghurt.
- Lettsaltet kokt torsk med krydderpepper, skånsk sennep og erter
- Grillede spareribs korean style
- Vegetariske boller ”No meatballs”
- Dypp i gryta - krydrete kyllingbuljong med frikadeller og grillet brød
- Lun pepperglasert roastbiff med grov curryremulade og sprøstekt løk

Grønt
- Bakt sellerirot med sprøtt skall, grønkål og miso
- Stekt og sennepsmarinert blomkål med ras el hanout
- Coleslaw med rødkål, ingefær og appelsin
- Sesamstekt grønnkål og brokkoli
- Grillede rødbeter med røkt ferskost og ristede frø
- Sotet hvitkål med eddiksirup

Søtt
- Panna cotta ris à la Malta med bringebærkompott
- Karamellisert crème brûlée med appelsin og kanel
- Sjokolademousse med brente mandler og fiken

Jul på bordet – Fisk, kjøtt & grønt
Last ned folderen ”Jul på bordet – Fisk, kjøtt & grønt” for alle oppskrifter, og ha en ekte velsmakende jul!
Relaterte oppskrifter
-
Vegetariske boller ”No meatballs” -
Sotet hvitkål med eddiksirup -
Popcorn Dulce de Leche -
Bakt sellerirot med sprøtt skall, grønnkål og miso -
Stekt og sennepssyltet blomkål med ras el hanout -
Karamellisert crème brûlée med appelsin og kanel -
Enkel grønnkålspesto -
Panna cotta ris à la Malta med bringebærkompott -
Coleslaw med rødkål, ingefær og appelsin -
-
-
Juletrio med Rooibosfiken, multekrem og hvit sjokolademousse -
Sesamstekt grønnkål og brokkoli -
Eple og pepperrotsild -
Lun pepperglasert roastbiff med grov curryremoulade og sprøstekt løk -
Kremete Bloody Mary sild -
-
Vegetarisk curry "svild" -
Deviled eggs med hummer -
Juletorsk med rødvinsaus og potetpuré med hvitløk -
Pastramilaks med syltede grønnsaker og yoghurt -
Lett saltet kokt torsk med krydderpepper, skånsk sennep og erter -
Grillede spareribs korean style -
Juletallerken med medisterkaker, rødkål og ribbe -
Dupp i gryta – krydrete kyllingbuljong med frikadeller og grillet brød
Det du får:
- Tilgang til gratis kokkeopplæring
- De beste oppskriftene og tipsene fra kokker over hele verden
- De nyeste kulinariske trendene
Har du allerede en konto?
Logg deg på her