Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

At drikkekulturen har endret seg en hel del de siste årene, er ingen nyhet. Men hva skal man satse på for å lage en voksen, morsom og litt spennende drikkemeny som passer perfekt med det som serveres? Svaret er: te.

Te kan, akkurat som vin, løfte når det matches med riktige råvarer. I tillegg kan den serveres både varm og kald, avhengig av preferanse, smak og sammenheng, noe som gjør den både morsom og spennende. At kokken vår Martina har satt i gang med både iskalde tedrikker og andre typer tedrikker, er heller ingen hemmelighet. Klikk deg gjerne rundt på hjemmesiden vår så finner du oppskriftene hennes!

Finn smakskombinasjonene

Til forskjell fra vin er te litt mindre vanskelig å bli helt feil, men kanskje enda vanskeligere å få helt og holdent riktig. Prøv deg frem så finner du vellykkede smakskombinasjoner.

Hvit te
Passer til grønnsaksretter og fisk.

Sort te
En bred kategori som kan passe til mye. 

Sencha
Passer fint hvis du vil forsterke smakene i fiskeretten din.  

Grønn te
Grønn te blir sjelden feil. Passer fint til kokt og stekt fisk.

Jasminte
Passer til retter fra flere av de asiatiske kjøkken og til desserter.

Fruktte
Passer fint til desserter, men også som iste.

Kilder: 
Te: Fra Sencha til Lapsang av Petter Bjerke og Vernon Mauris