Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

For oss har det blitt tradisjon å smugstarte julefeiringen med Frank Jakobsens vinteroppskrifter og i år er det ikke noe unntak. Skroll gjennom oppskriftene, føl på smakene og gå så til verks. Og ikke glem å ta en kikk på Franks forslag til tilbehør som kommer til å gjøre julemenyen din enda litt grønnere. Ha en fin desember!

Tre tilbehør som gjør julemenyen grønnere!  

Om man tar en kikk på julematen blir det ganske klart at det allerede finnes masse grønne og gode råvarer på bordet. Kål, løk, rotgrønnsaker, epler, nøtter, appelsiner og tørkede frukter som dadler og fiken. Så hva det egentlig handler om er å kombinere disse råvarene på nye ulike måter. Her er noen eksempler.

Vil du også feire jul som Daniel og Martina? Klikk her eller her for å se hva godt de har på menyen!