Menu

Ikke spar på krydderet

Plantebasert mat krever mer krydder for å kompensere for smaken kjøttet vanligvis gir. Sørg for å alltid bruke rikelig med de riktige krydderne, for å få frem den beste smaken i grønnsakene dine.

Friter, grill, stek

Bruk kjente teknikker for å få frem den fulle smaken av ingrediensene når du tilbereder plantebaserte måltider. Å fritere, grille eller steke grønnsakene dine trekker ut alt det beste i dem, og gir deg den beste basen å jobbe med når du skal imponere kundene dine.

Skru opp syren

Et annet tips for å øke umamien i den plantebaserte menyen, er å jobbe med syre når du krydrer måltidet. Eddik og andre syrlige ingredienser på kjøkkenet ditt kan være en livredder for det plantebaserte måltidet!

Begynn med det sterke

Hvis du er litt usikker på det plantebaserte kjøkkenet, er det bra å starte med f.eks. asiatiske eller indiske retter. Disse kjøkkenene er allerede kjent for sine velsmakende retter med masse styrke, noe som gjør det lettere å kopiere dem i en plantebasert versjon for å få taket på det.

Kort sagt, det plantebaserte kjøkkenet lar deg virkelig vise frem ferdighetene dine som kokk. Alt du trenger å gjøre er å bruke teknikkene du alltid har brukt – men på en forsterket, mer eksperimentell og fantasifull måte. Lykke til med plantebasert matlaging!

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny