Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

Vi er overbeviste om at Knorr Texture kan forenkle livet på kjøkkenet betraktelig. Men hva er det egentlig? Her svarer vi på vanlige spørsmål om dette multifunksjonelle produktet.

Hva er Knorr Texture?

Knorr Texture er et gelatinpulver laget av okse som hverken behøver å bløtlegges eller varmes før bruk. Du kan helt enkelt blande det direkte i retten eller i flytende væske.

Hvor mye bør man bruke for å oppnå en gelékonsistens som egner seg for gjester med gripevansker?

Cirka 10 % pulver per mengde flytende væske eller fast masse pleier å være nok for å oppnå små munnbiter som er enkle å ta med hendene.  

Er Knorr Texture et produkt som bare retter seg mot helsevesenet? 

Nei! Knorr Texture passer for all slags matlaging hvor du normalt hadde brukt et gelatinprodukt, dvs. alt fra tradisjonell matlaging til spennende desserter, småmat og plukkmat.

Hvordan smaker Knorr Texture? 

Knorr Texture har en nøytral smak samtidig som den er lukt- og fargeløs.

Hvordan bruker man Knorr Texture? 

I filmen under kan du se Knorr Texture i bruk og få en rekke enkle tips på gripevennlig mat og lekre desserter.

Se tips for bruk av Knorr Texture

01:47

Dysfagi oppskriftsfolder

Dysfagi oppskriftsfolder

Download