Finnes det noe bedre enn å lage mat utendørs over åpen ild? Akkurat nå er svaret et rungende nei. Slik så det ut forrige høst når kokkene våre Fredrik og Martin pakket alt de trengte og bega seg ut i naturen for å lage alt fra pinnebrød og arme riddere, til soppsmørbrød og soppwraps. Klikk på filmene og kjenn duftene.

Soppsmørbrød

01:00

Soppwrap

01:00

Pinnebrød

01:00

Laks

01:00

Arme riddere

01:00

Obs!

Fikk du lyst til å fyre løs? Pass alltid på å følge gjeldene regler og lover samt vær ekstra forsiktig så ilden ikke sprer seg og skader omgivelsene, dyr og planter! Dette gjelder naturligvis både under og etter man har fyrt opp. Mellom 15. april og 15. september er det for eksempel ikke tillatt å fyre opp ild i skog og mark uten tillatelse fra kommunen. Tenk også på at et totalt grill- og bålforbud kan gjelde under visse forutsetninger. Les om hva som gjelder!