Menu

Friske salater med sprø, nyhøstede råvarer er perfekt å servere dine kvalitetsbevisste gjester. De er enkle å variere med alt fra klassiske salater til spennende oppskrifter med nye smaker og kombinasjoner. I tillegg går de relativt raskt å lage. Og med Hellmann’s vinaigretter og majones gir du salatene best smak, farge og tekstur. Her er noen tips på ulike salater.

Mettende salater

Friske, mektige og mettende salater kan være gode og sunnere alternativer til tyngre middagsretter, men de egner seg også godt som tilbehør. Lages gjerne med mathavre, bokhvete, bulgur, linser og liknende.

Mer røtter takk!

Kål, gulrot og andre røtter er utmerket å bruke i salater. Her er et utvalg å velge mellom.

Eksotiske, friske salater

Asiatiske smaker er godt etablert her til lands. Friske, krydrete, søte og sterke smaker i gode kombinasjoner. Her er noen til inspirasjon.