Menu

Er du på jakt etter ny inspirasjon? I så fall er du hjertelig velkommen til å bli med på vår kulinariske reise verden rundt. Vi har plukket det beste fra en lang rekke av verdens mest spennende kjøkkener, og deretter tilpasset oppskriftene for å gjøre dem enkle å lage her hjemme i Norge.

Jorden rundt på 30 sekunder

00:30

Vi vil inspirere deg

Vi som jobber profesjonelt med mat vet at det utfordrende å følge med på alt som skjer i den kulinariske verden. Hva er trendy? Hva ønsker dagens gjester på tallerkenene sine? Og hvor finner man inspirasjon til retter som gjør at de kommer tilbake? For å gjøre livet litt enklere for deg har vi sendt ut vårt nordiske kokketeam på en reise for å ta pulsen på hva som skjer i noen av verdens mest spennende kjøkkener; det afrikanske, det asiatiske, det nordamerikanske, det søramerikanske, i Midtøsten, samt på våre nordiske øyer. Vi har besøkt alt fra store og velkjente restauranter til små, bortgjemte «hull i veggen». I tillegg har kokker fra hele vår globale organisasjon bidratt med sin uvurderlige ekspertise og lokale kunnskap.

Over 100 av verdens beste oppskrifter

Resultatet av vår jorden rundt-reise er en helt ny samling av moderne og lettlagde oppskrifter. Oppskrifter som vi håper gjør det mulig for deg å skape spektakulære og autentiske «world food»-menyer, temauker og arrangementer.

Vi ønsker deg en inspirerende reise, 

Unilever Food Solutions Nordiske Kokketeam

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny