Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Bakt sellerirot

  • Sellerirot 250 g
  • Olje, nøytral 10 ml

Pesto

  • Grønnkål 50 g
  • Olje, nøytral 1.5 dl
  • Gresskarkjerner 50 g
  • Parmesanost, revet 50 g

Garnering

  1. Bakt sellerirot

    1. Gni inn selleriroten med olje og bak i ovnen på 230 grader i 20 minutter. Senk temperaturen til 150 grader og bak til kjernetemperaturen viser 85 grader.
    2. Ta ut selleriroten av ovnen og skjær den i mindre biter. Salte og pepre.
  2. Pesto

    1. Bland grønnkål, olje, parmesan og gresskarkjerner til pestoen.
  3. Garnering

    1. Stek sopp og løk og smak til med salt.
    2. Smak til fraiche med roast umami etter ønsket styrke.
    3. Smør fraichen på pizzadeigen og topp med ost. Stek i ovnen på 230 grader i ca. 10 min.
    4. Topp pizzaen med nystekt sopp og løk, bakt sellerirot og pesto. Avslutt med å garnere pizzaen med blandet kål.