Pasta al Limone
Pasta al limone er en kremete pasta med nydelig smak og duft av sitron og hvitløk

Ingredienser
Pasta al Limone
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Saus
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/l
1.0 l
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g
/g
15.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Sitronsaft
/ml
100.0 ml
0%
Pasta
Salt
/kg
0.0 kg
0%
Knorr Tagliatelle 3kg
/kg
1.0 kg
0%

Garnityr
svart pepper, nykvernet
/g
10.0 g
0%
Parmesanost, revet
/g
500.0 g
0%
Sitronskall
/g
15.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Saus
-
Sitronsaft 100.0 ml
Pasta
-
Salt
Garnityr
-
svart pepper, nykvernet 10.0 g
-
Parmesanost, revet 500.0 g
-
Sitronskall 15.0 g
Fremgangsmåte
-
Saus
Alt kokes sammen og kokes 3-5 min. -
Pasta
Bruk 1 l kokende vann for hver 100g pasta. Tilsett en raus mengde salt.Kok i 7 minutter -
Garnityr
Ha den kokte pasta i en kjele og tilsett 1-1,5 dl ferdig saus pr 100 gram kokt pasta. Kok sausen inn i pastaen i ca 1 minutt.Fordel pasta og saus på tallerkener. Avslutt med sort pepper fra kvern, revet parmesan og fint revet sitronskall