Menu

Valentinsdagen, også kalt Alle hjerters dag og Kjærlighetsdagen, er en relativt ny høytid her i Norden, til tross for at den faktisk har røtter tilbake til middelalderen. Selv om vi fortsatt har mye å lære av amerikanerne når det kommer til å pynte sjokoladekartonger, dandere roser og fråtse i rosa og rødt, er det bare å erkjenne at denne feiringen har kommet for å bli. Så hvorfor ikke gi din restaurant eller kantine et romantisk preg den 14.februar? Det er både enkelt og morsomt, og vil glede både store og små middagsgjester.

 

 

Hjerteservietter

Julen varer som kjent helt til påske og derfor regner vi med at du har et pepperkakehjerte innen rekkevidde. Med denne kan du sette et romantisk preg på det meste, alt fra søte og fargerike frukter (gjerne som et fargerikt fruktspyd), til salte snacks og velsmakende hovedretter. Prøv deg frem!

 

 

 

Serviettring

Serviettring

En enkel og morsom måte å sette prikken over i´en for din borddekning.

Last ned malen her
Menymal

Menymal

Vil du gå bort fra din ordinære menymal for en dag/kveld, men har ikke tid, lyst eller ork til å lage en ny? Slapp av, vi har gjort jobben for deg.

Last ned menymaler her

 

Hjertetomater

En superenkel måte å gjøre de søte små babyplommetomatene om mulig enda søtere. Alt du behøver er plommetomater, tannpirkere og en liten papirbit eller ostebit som pil. Slik gjør du det: skjær bort en del av tomaten med et skrått snitt og sett sammen med en annen tilsvarende bit. Pynt Amors tomater med de små pilene. Voilà!

 

Silkebånd rund bestikket er enkelt, sobert og romantisk uten å være for påtrengende for de som vil feire kjærligheten.  

 

 

De som ikke liker å lage ting selv, men har lyst til å sette et romantisk preg på restauranten, kan gå til den lokale partybutikken og kjøpe ballonger. Det finnes få ting som skaper mer feststemning enn et knippe heliumsballonger.

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny