Menu

Handmade Burger and Shakes består av to restauranter. Det er et fresht konsept i hjertet av Oslo som serverer juicy gourmet burgere, dirty fries & creamy shakes. Vi har snakket Wafa som er eier og daglig leder om livet med deilige hamburgere!

Fortell litt om hvordan din

Fortell litt om hvordan din reise har vært? Fra å jobbe i DNB til eier av Handmade?

Jeg fikk en mulighet midt i corona til å drive for meg selv og det har vært en utfordrende reise med en ekstremt bratt læringskurve. Bransjen er tøff og vi mangler kvinner! 

Hvilke er de største utfordringene om dagen? Og hva er oppturene?

Det er disse endringene med økt priser på matvarer, strøm og egentlig absolutt alt. Dette er noe vi kjenner veldig godt på, kunder mister også handlekraft når rentene og priser har økt så drastisk på en kort periode. Oppturene er å fortsette kunne levere et godt produkt og se fornøyde kunder komme tilbake:)

Fortell litt mer om deres plantebaserte produkter på menyen?

Det har vært viktig for oss fra starten å kunne tilby mat til alle sammen. Vi har både kjøtt, kylling, vegetar og veganske burgere. Vegan Heaven med The Vegetarian Butcher RawNoBeef burger er vår mest populære av veganske burgerne og vi har også fått inn The Vegetarian Butcher NoChicken Burger som er kjempegod! Vi serverer ikke lenger «vanlige» kyllingnuggets, vi har byttet ut alle nuggets mot NoChicken Nuggets fra The Vegetarian butcher. 

Ser du en økning i

Ser du en økning i etterspørselen av plantebasert mat? Hvilke trender i burger bransjen ser du?

Ja, det har vært en trend en stund nå og jeg vil tro det vil fortsette. Vi startet kun med vegansk kjøtt, men selger nå nuggets og kylling som er veganske som smaker like godt som vanlig kjøtt og kylling.

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny