Menu

Vi ba våre kokker Martina og Magnus dele sine favoritter ut ifra kriteriene mer smak, tid og/eller penger. Her er det de svarte.

Knorr Professional FOND og DEMI GLACE

Å lage sin egen fond tar både tid og muskelstyrke. Først må du håndtere tunge bokser med bein, deretter koke dem, tømme beholdere og håndtere søppel. Koker du i tillegg mye fond kan det hende at avtalen din ikke strekker til, og at du må bruke mer penger på utvidet søppelhåndtering. At våre velsmakende og superanvendelige fonder kan hjelpe deg med å spare tid, er det ingen tvil om.

Våre produkter fra Rama

At fløte er godt er vi de første til å skriv under på, men du kan faktisk spare penger på å bruke Rama Piske 31 %. Hvor mye? Ja, det kan du regne ut her!

Majoneser fra HELLMANN’S    

Selvfølgelig er det anledninger hvor en hjemmelaget majones passer best, men våre myke, lettanvendelige og samarbeidsvillige majoneser er fantastisk gode i mange sammenhenger. Bare åpne lokket og fire away!

NoChicken Chunks og NoChicken Nuggets fra The Vegetarian Butcher

Det høye proteininnholdet i våre nuggets og chunks gir en veldig god metthetsfølelse, noe som igjen gjør tallerkenen mer økonomisk. Jeg (Magnus) pleier å anbefale at man lager en voksen porsjon ca. 30% mindre enn når du serverer kjøtt.

Knorr Cold Base Stivelse/Redning

Cold Base er et produkt som kanskje ikke alle kjenner like godt, men som er superanvendbar. Skal du lag tzatziki for eksempel? Bruker du Cold Base trenger du ikke å la agurken renne av, noe som gir deg mer tid til overs og sausen mer smak av agurk. Klikk her for flere smarte tips!

Knorr Tomatino

Drøyt produkt med høy smak fra starten av. Du trenger med andre ord ikke å legge så mye tid på å få frem smaken du ønsker.

Denne artikkelen ble publisert i mai 2023.

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny