Trøffelpasta med sopp og økologiske egg
At pasta er luksuriøst har vi lenge visst. Men noe som er enda mer luksuriøst er selvsagt å spise en kremet pasta med trøfler og god sopp. Og det vil gjestene dine kunne gjøre nå. Her har du en deilig oppskrift på en rett som virkelig fortjener en plass i rampelyset. Lykke til!

Ingredienser
Trøffelpasta med sopp og økologiske egg
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
1. Trøffelpasta
Pappardelle pasta
/kg
1.0 kg
0%
Sopp, blandet
/g
500.0 g
0%
Løk, gul
/st
1.0 st
0%
Hvitløksfedd
/st
2.0 st
0%
Litt Olivenolje
/
0.0
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/l
1.0 l
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Vann
/l
0.5 l
0%
Trøffelolje
/g
15.0 g
0%
MAIZENA Økologisk Maisstivelse 2,5kg
/g
20.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Servering
Trøffel, fersk
/g
200.0 g
0%
Parmesanost, revet
/g
100.0 g
0%
Eggeplommer fra økologiske egg
/st
0.0 st
0%
Aromasopp
/g
100.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
1. Trøffelpasta
-
Pappardelle pasta 1.0 kg
-
Sopp, blandet 500.0 g
-
Løk, gul 1.0 st
-
Hvitløksfedd 2.0 st
-
Litt Olivenolje
-
Vann 0.5 l
-
Trøffelolje 15.0 g
-
Salt Og Pepper
Servering
-
Trøffel, fersk 200.0 g
-
Parmesanost, revet 100.0 g
-
Eggeplommer fra økologiske egg
-
Aromasopp 100.0 g
Fremgangsmåte
-
1. Trøffelpasta
- Kok pastaen etter anvisning.- Skjær sopp i biter. Stek sopp og løk i olivenolje.- Tilsett Piske, vann og Knorr Soppfond. La det småkoke i ca. 15 minutter.- Jevn sausen med MAIZENA.- Smak til med salt, pepper og trøffelolje. -
Servering
- Bland pastaen med sausen.- Anrett på ti tallerkener, riv parmesan, sommertrøffel og legg en rå eggeplomme i midten.