Ekte koreansk mat
Dykk ned i smakene til det koreanske kjøkken. Reis til østen med den koreanske kokken Judy Juus GRATIS teknikker og kokketips for koreansk matlaging!
1. Innledning
Den koreanske kokken Judy Juu fra Jinjuu-restaurantene i London og Hongkong viser oss alt vi trenger å vite for å lage ekte koreansk mat. Hun introduserer deg for ingrediensene som gjør matlagingen helt autentisk, i tillegg til tips, teknikker og oppskrifter som danner grunnlaget for den koreanske matkulturen. Du vil kunne lage autentiske koreanske retter på kort tid!
2. Klargjøring av kjøkkenet
Ta en tur rundt på kjøkkenet på JinJuu i London samtidig som kokken Judy Juu viser deg det viktigste utstyret for å lage ekte koreansk mat med moderne vri, fra trykkfrityrkokeren til robata-grillen.


4. Trykkfritert koreansk kylling
Lær hvordan du lager ekte koreansk fritert kylling med de beste tipsene og teknikkene for hvordan du saltbehandler, forbehandler, panerer og friterer kyllingen for et perfekt sprøtt resultat.

5. Fermentert klassiker: Koreansk kimchi
Lær hvordan du lager den koreanske fermenterte klassikeren: Kålkimchi, med teknikker for hvordan du saltbehandler og fermenterer for å oppnå helt autentiske koreanske resultater.
Det du får:
- Tilgang til gratis kokkeopplæring
- De beste oppskriftene og tipsene fra kokker over hele verden
- De nyeste kulinariske trendene