Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

The Vegetarian Butcher

02:57

Bare en eneste kjøttfri dag i uken kan gjøre en stor forskjell for naturen, miljøet, det biologiske mangfoldet og klimaet. Men innebærer det at vi må erstatte kjøttet med rødbetebiffer og falafel?

Nei, ikke hvis du spør kjøttentusiasten Jaap Korteweg (bildet), som er verdens første vegetariske slakter.

Jaap, som tilhører den niende generasjonen i en familie med røtter i tradisjonelt husdyrhold, tok en noe uventet beslutning. Han valgte å legge et liv med kjøtt bak seg for å begynne å jobbe med grønnsaker i stedet. Problemet var bare at han savnet kjøttets smak og konsistens. Sannheten var at det var noe han savnet så mye at han gjorde det til sin livsoppgave å finne et fullgodt plantebasert alternativ. Etter tre års arbeid lyktes Jaap og medarbeiderne hans å utvikle et produkt med en unik smak og tekstur, og med en tyggemotstand som er så god at den får til og med kjøttentusiaster til å elske plantebasert mat. The Vegetarian Butchers grønne oppskrifter er ikke for deg som ikke liker smaken av kjøtt. De er for deg som elsker kjøtt!

Godt måltid!

Vil du vite mer om The Vegetarian Butcher? Skriv inn dine kontaktopplysninger under, så hører vi fra oss innen kort tid!