Menu

Ingredienser

+

Chili

Ostesaus

  • HELLMANN'S Majones Ekte 2L 200.0 g
  • Vann 30.0 ml
  • Cheddarost 120.0 g

Tomatsalsa på ferske tomater

Nachos

  • Nachos

Loaded Nachos som passer for alle, her har vi brukt The Vegetarian Butcher NoMince isteden for kjøttdeig, like godt (om ikke enda bedre) og mye bedre for kloden vår

...

Fremgangsmåte

  1. Chili

    Stek løk og krydder i rapsolje. Tilsett NoMince og tomatino og la det småkoke 10 min
  2. Ostesaus

    Ha majones og vann i en kjele og varm forsiktig opp. Tilsett revet cheddar og bland hele tiden til osten er oppløst.
  3. Tomatsalsa på ferske tomater

    Bland limejuice, eddik, salt, sukker og rødløk sammen og la det marinere minst 30 min i romtemperatur. Kutt tomatene i terninger. Tilsett resten av ingrediensene og bland sammen. La den hvile ca 15 min og server med nachos
  4. Nachos

    Varm nachos og topp de med chilien, tomatsalsaen og ostsausen
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny