Menu

Ingredienser

+

Dill og gressløks-hollandaise

Posjert egg

Grønnsaker

  • Grønn asparges 1.5 kg
  • Ruccola salat 250.0 g
  • Olivenolje 20.0 ml

Til servering

  • Rundstykker 20.0 n/a
  • Sitron 2.0 stk

Få mest mulig ut av asparges når den er i sesong med denne friske vår-benedicten smaksatt med dill og gressløk. Hvis du ser etter flere måter å smaksette hollandaisesausen, prøv ut urter som persille, basilikum, estragon eller kjørvel også

...

Fremgangsmåte

  1. Dill og gressløks-hollandaise

    Varm KNORR serveringsklar hollandaisesaus forsiktig i en kasserolle, tilsett gressløk og dill. Rør til det er godt blandet og gjennomvarmet. Dekk til og hold varmt
  2. Posjert egg

    Tilsett litt eddik i en kjele med kokende vann, ca 5 cm dyp. Knekk egg i en kopp eller øse. Kok opp vannet og slipp eggene forsiktig, senk varmen. Posjer i rundt 3 minutter for en rennende eggeplomme. 
  3. Grønnsaker

    Pensle aspargesen med litt av oljen. Grill aspargesen på en grillpanne til den er myk men fortsatt har spenst. Vend ruccolasalaten raskt i en varm stekepanne med litt olje
  4. Til servering

    Rist rundstykkene og legg på serveringsfat. Topp med sautert rucola, asparges og to posjerte egg. Hell over urte hollandaisen og server med sitronbåter.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny