Menu

Ingredienser

+

Slik gjør du

  • Asparagas 10.0 st
  • Vann 1.0 dl
  • Sitron, presset 2.0 ss
  • Sukker 1.0 ss
  • Salt 2.0 ts
  • Smør, normalsaltet 30.0 g
  • Hylleblomstemulsjon:
  • HELLMANN'S Majones Ekte 2L 150.0 g
  • Hylleblomsteddik 2.0 ss
  • Pepper, svart
  • Til Garnering: Blomsterkarse Och Tagetesblomster

Hvit asparges, vakre spiselige blomster og en hylleblomstemulsjon som får vårfølelsene til å bryte løs. Her har du vårens vakreste rett.Tips!Hvis du ikke har tilgang til en sirkulator kan du i stedet koke en lake på skall, sitron og krydder. Sil og tilsett renset hvit asparges. Kok forsiktig til aspargesen er passe myk. 

...

Fremgangsmåte

  1. Slik gjør du

    • Sett sirkulatoren på 84℃.
    • Skrell den hvite aspargesen nøye. Legg skall, asparges, vann, sitron, sukker, salt og smør i en vakuumpose. Vakuumer hardt.
    • Legg posen i vannbadet og la den ligge i 25 minutter. Legg i kjøleskapet.
    • Ta ut aspargesen fra laken og tørk av dem. Topp med hylleblomstemulsjon, urter og blomster. 
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny