Menu

Vi gleder oss til SMAK2020 som går av stabelen 3-6.mars i LIllestrom. Og vi kan love en stor nyhetslansering med skikkelig digge smaksprøver på det vi tror vil bli en favoritt for mange fremover. Vi vil ikke røpe for mye før lansering, men nedenfor får du en liten sniktitt. Nysgjerrig? Siden du kom deg helt inn hit, så får du vite litt mer nedenfor.

Vi håper vi ser deg på vår stand D05-24 hvor du kan prøvesmake produktene! 

Og ved å melde deg på vårt nyhetsbrev allerede nå, så er du sikret å få all informasjon om lanseringene først.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her:

 

MEET THE NEW MEAT!

Har du lyst til å spise litt mindre kjøtt, men ELSKER smaken av kjøtt? Er du redd for å gå glipp av noe ved å kutte ned på kjøttforbruket? 

I dag velger mange bort kjøtt eller velger å spiser mindre kjøtt av mange ulike grunner. Men mange av dem savner fortsatt den gode kjøttsmaken som de elsket. Vi er derfor glade for å kunne tilby deg og dine et klimavennlig valg gjennom The Vegetarian Butcher, som er det perfekte plantebaserte kjøttet. Laget for kjøttelskere, med samme smak, struktur og utseende du er vant med. 

The Vegetarian Butcher ble grunnlagt av nederlandske Jaap Korteweg, også kalt «Butcher of the Future». Niende generasjon bonde som ble vegetarianer. Men han savnet smaken av animalsk kjøtt. Faktisk så mye at han gjorde det til sin livsoppgave å utvikle plantebasert kjøtt som både smaker, føles og ser ut som tradisjonelt kjøtt.

Og han har lykkes – kom og smak selv på SMAK2020!

 

 

 

Kjenner du til MAILLE?


MAILLE er en merkevare vi er glad i. MAILLE er bygget på grundig håndverk, 270 år med ekspertise, høy kvalitet, bærekraft og positive sosiale verdier. Det er lenge siden MAILLE har lansert nyheter i Norge, men på SMAK2020 kan du endelig få smake på to nye eddiker av aller høyeste kvalitet! Hvilke smaker sier du?

 

HELLMANN'S just got SQUEEZE-EASY!

HELLMANN’S nye squeeze-flaske gjør livet på kjøkkenet litt enklere og gir litt mindre svinn. Den unike, myke flasken gjør det enkelt å få all den gode majonesen ut, og porsjonert akkurat der du ønsker. Og uansett om du serverer eller gjestene forsyner seg selv, så holder den opptil 1 måned i romtemperatur etter åpning.
 
Sjekk ut våre websider for gode oppskrifter og tips på HELLMANN’S. Der kan du også se alle de andre gode HELLMANN’S produktene vi kan tilby!

 

 

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny