+

Poteter:

Ristet blomkål:

  • Blomkålbuketter 150 g

Til servering:

  • Grønn chili, tynne skiver 20 g
  • Koriander, fersk, hakket 10 g
  • Ris, kokt 0.5 kg
  1. Poteter:

    1. Fres rødløken ved lav varme i flytende margarin i 10 minutter.
    2. Tilsett Jalfrezi paste, rør rundt og la surre noen minutter.
    3. Tilsett søtpoteter, Tomatino, vann og grønnsaksbuljong. La trekke i 20 minutter.
    4. Tilsett blomkål, paprika og kikerter og la det trekke videre i ca. 10 minutter.
    5. Smak til med salt og hakket frisk koriander.
  2. Ristet blomkål:

    1. Rist blomkål i ovnen ved 225 grader i 5 minutter.
  3. Til servering:

    1. Server gryten toppet med chili i skiver, frisk koriander,ristet blomkål, nykokt ris og evt. yoghurt.
+