Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Estragonkrem:

  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 5.0 g
  • Estragon, frisk 50.0 g
  • Estragoneddik 25.0 g
  • Salt og pepper 5.0 g

Umamiglaserte gulrøtter:

  • Gresskarkjerner 100.0 g
  • Gulrot, skrelt 1.5 kg
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 0.3 dl
  • Knorr Professional Roast Umami 0.2 dl
  1. Estragonkrem:

    1. Bland majones, fersk estragon, umami-krydder og estragoneddik til en grønn krem og smak til med salt og pepper.
  2. Umamiglaserte gulrøtter:

    1. Rist gresskarfrøene i ovnen til de er crunchy.
    2. Blansjer gulrøttene raskt og avkjøl.
    3. Stek gulrøttene i flytende margarin til de er gylne. Dette kan gjøres i ovn eller i stekepanne, det viktigste er at gulrøttene er bløte utenpå og rå inni.
    4. Glaser gulrøttene i kyllingfond og Roast Umami sammen med litt av stekefettet.
    5. Garner gulrøttene med ristede gresskarkjerner og ferske urter. Bruk gjerne karse eller andre urter med lett bitter smak.