Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Farmer-frites

  • Bakepoteter 2.0 kg
  • Frityrolje 1.0 l
  • Knorr Kalvebuljong 1,2kg 5.0 g

Ranchdressing

  • Kulturmelk, skummet 2.0 dl
  • HELLMANN'S Real majones, 2L plastglass 2.0 dl
  • Maille Dijon Original Sennep 865g 30.0 g
  • Eddik av eplecider 20.0 ml
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 10.0 g
  • Gressløk 50.0 g
  • Persille, hakket 50.0 g
  • Knorr Professional Paprika Puré 750g - delistet! 10.0 g
  • røde chiliflak, tørre 2.0 g
  • 0,5 ts svart pepper
  1. Farmer-frites

    1. Potetene skjæres i båter eller staver.
    2. Kok potetene nesten møre, avkjøl i kaldt vann og legg i et kjøkkenhåndkle for å tørke.
    3. Potetene kokes helt møre i varm olje ved 120°C og legges til avrenning på papir.
    4. Stek potetene gylne og sprø i olje ved 180°C.
    5. De sprø potetstavene tas opp og legges til avrenning på papir, før de blir drysset med kalvebuljong.
  2. Ranchdressing

    1. Alle ingrediensene røres sammen. Smak eventuelt til med mer salt og nykvernet pepper.