Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Blomkålruller

  • Blomkålbuketter 1.0 kg
  • Sjalottløk 150.0 g
  • Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g 50.0 g
  • Smør 150.0 g
  • egg 5.0 dl
  • Knorr Grønnsaksfond konsentrat 50L 40.0 ml
  • Spisskummen, malt 5.0 g
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 5.0 g
  • Filodeig
  • Salt
  • Pepper

Hummus

  • kikerter 500.0 g
  • Løk, gul 200.0 g
  • Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g 40.0 g
  • Spisskummen, malt 8.0 g
  • Sitronsaft 70.0 ml
  • Vegetabilsk olje 2.5 dl
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 40.0 g
  • Tahini 250.0 g
  • Salt 15.0 g
  1. Blomkålruller

    1. Blomkål, sjalottløk og hvitløkspasta brunes i smør i en stekepanne med slippbelegg.
    2. Egg, grønnsaksfond og spisskummen piskes sammen og helles over blomkålen, og den stekes som en omelett.
    3. Omeletten tas av varmen og avkjøles.
    4. Filodeigen brettes ut og pensles med flytende margarin og drysses med Umami.
    5. Legg omeletten på filodeigen, dryss med salt og pepper og rull omeletten inn i deigen.
    6. Filodeigen stekes gyllen og skjæres i passende biter.
  2. Hummus

    1. Skyll kikertene godt og legg dem i bløt i rikelig vann i kjøleskapet over natten, eller i minst 8 timer.
    2. Hell vannet av kikertene og kok i rikelig nytt vann med løk i ca. 1 time, til de er svært møre. Skum av kikertene underveis. Hell av vannet, men ta vare på litt av det.
    3. Bland hvitløkspasta sammen med spisskummen, sitronsaft og olje.
    4. Ha kikerter, løk og røkt chilipuré i en blender og kjør til en fin puré.
    5. Tilsett tahini og bland godt. Hummusen kan bli svært fast nå, så her kan du justere til ønsket konsistens med litt av det tilbakeholdte kokevannet. Smak til med salt, spisskummen, sitron og tahini.