Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Stekt spisskål:

  • Spisskål 1.3 kg
  • Matolje 100.0 g
  • Salt 5.0 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 2.0 dl

Frø:

  • Pankomel 200.0 g
  • Rugflak 150.0 g
  • Bokhvete 200.0 g
  • Gresskarkjerner 100.0 g
  • Solsikkekjerner 1.0 dl
  • Rapsolje 1.5 dl
  • Maille Dijon Original Sennep 865g 10.0 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 1.0 dl
  1. Stekt spisskål:

    1. Skjær spisskålen i båter og gni hver båt inn med olje og salt. Stek i ovnen.
    2. Hell citrus vinaigrette over kålen når den er ferdig og fortsatt varm.
  2. Frø:

    1. Bland rapsolje, dijonsennep og citrus vinaigrette.
    2. Bland i alle frøene og flakene. Rør hvert femte minutt.
    3. Strø frøblandingen over spisskålen før servering.