Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Grønnsaks-ceviche:

  • Grønnsaker, blandede, lettkokte og i terninger 1.0 kg
  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 1L - delistet! 1.5 dl
  • Lime, saft 0.1 dl
  • Krydderurter, ferske 50.0 g

Polenta crostini:

  • Vann 1.0 l
  • Knorr Grønnsaksfond konsentrat 50L 0.2 dl
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 10.0 g
  • Polenta 250.0 g
  • Parmesanost, revet 100.0 g
  • Knorr B. de Provence Krydderpasta 340g 20.0 g
  • Knorr Professional Roast Umami 0.1 cl
  1. Grønnsaks-ceviche:

    1. Bland limesaft og vinaigrette i en skål og vend inn alle urtene og grønnsakene.
  2. Polenta crostini:

    1. Kok opp vannet.
    2. Tilsett grønnsaksfond, umami og polenta, kok et par minutter og rør godt.
    3. Vend inn osten, krydderpastaen og Roast Umami i polentaen og bland godt.
    4. Hell polentaen i en form med kant og fordel polentaen så den har en høyde på ca. 1 cm.
    5. La polentaen avkjøles før den skjæres ut i små brød.
    6. Stek polentaen gyllen og sprø i margarin, og garner med ceviche.