Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Beer batter

  • Hvetemel 500.0 g
  • Egg 60.0 g
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 20.0 g
  • vann, lunket 2.0 dl
  • Sukker 5.0 g
  • Øl 4.0 dl
  • Salt 5.0 g
  • Pepper, svart 2.0 g
  • Eggehvite 1.2 dl
  • Gul løk, skrelt og skivet 600.0 g
  • Frityrolje 2.0 l

Spicy Hellmann's dipp

  • Knorr Professional Paprika Puré 750g - delistet! 20.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 10.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 10.0 g
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 15.0 ml

Sweet & Sour-dipp

  • Knorr Sunshine Chili (chili/hvitløk) 1L 1.5 dl
  • Eddik av eplecider 0.5 dl
  • Brunt sukker 50.0 g
  • Koriander, frisk 18.0 g
  • Rødløk, finhakket 50.0 g
  • Eple, i terninger 75.0 g
  1. Beer batter

    1. Mel, egg, Umami, sukker, vann, øl, margarin, salt og pepper vispes sammen til en glatt røre og settes kjølig i minst 1 time.
    2. Eggehvitene stivpiskes og vendes inn i røren.
    3. Løkringene dyppes i deigen og stekes i 175°C varm olje til de er sprø og gylne. Legg ringene på papir og dryss gjerne med salt eller en annen form for krydder.
  2. Spicy Hellmann's dipp

    1. Alle ingrediensene røres sammen og smakes til med salt og pepper.
  3. Sweet & Sour-dipp

    1. Sunshine Chili, eplecidereddik, brunt sukker og hakket koriander vispes sammen.
    2. Til slutt tilsettes rødløk og eple.