Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Spareribs

  • Svineribbe 2000.0 g
  • Gul løk, skrelt og skivet 130.0 g
  • Hvitløk 4.0 g
  • Tomater, store i klase, i biter 450.0 g
  • Timian, tørket
  • Pepper, svart
  • Laurbærblad
  • Fennikelfrø
  • Korianderfrø
  • Chili, middels sterk 7.0 g
  • Epleeddik 75.0 g
  • Eplejuice 75.0 ml
  • Brunt sukker 125.0 g
  • Knorr Professional Fond Vilt 1L 2.0 l
  • Knorr Professional Fond Okse 1L 1.0 l
  • Soyasaus, standard 30.0 ml
  • Tomatpuré 80.0 g
  • Smør 75.0 g
  • Sitron 2.0 stk
  1. Spareribs

    1. Ribben brunes i ovnen i en ovnsfast fat ved 240 grader i 25 minutter.

    2. Deretter skrus temperaturen ned til 105 grader og alle de andre ingrediensene – bortsett fra soya, tomatpuré, smør og sitronsaft – tilsettes. Fondene siles fra etter 2 timer i ovnen. Fonden kokes inn til 1/3 og smakes til med soya, tomatpuré, smør og sitronsaft.

    3. Ved servering pensles marinaden på kjøttet og det hele pyntes med krydderurter og blomster.