Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Soppquiche:

  • Små paiskall (kuvert) 5.0 stk
  • Skogsopp 300.0 g
  • Sjalottløk, finkuttet 75.0 g
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 0.1 dl
  • Knorr Professional Roast Umami 0.1 dl
  • Knorr Soppfond konsentrat 50L 0.1 dl
  • Ost, gouda 50.0 g
  • Eggeplomme 3.0 stk

Eplekompott:

  • Eple(r) 300.0 g
  • Salatløk, skivet 50.0 g
  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 1L - delistet! 0.2 dl
  • Timian, fersk 10.0 g
  • Mango chutney 60.0 g
  • Knorr Professional Citrus Fresh 0.1 cl

Skogsoppskum:

  • Eggeplomme 100.0 g
  • Knorr Soppfond konsentrat 50L 0.3 dl
  • Salt og pepper 5.0 g
  1. Soppquiche:

    1. Finhakk sjalottløken og stek den sammen med soppen i litt flytende margarin. Avkjøl.
    2. Bland fløte, ost, kyllingfond, Roast Umami samt soppfond, og rør inn eggeplommene. Vend inn soppen og smak til med salt og pepper.
    3. Hell fyllet i paiskallene og stek i ovnen på 165° til de er gylne.
  2. Eplekompott:

    1. Vask eplene og skjær de i tynne båter.
    2. Ta av skallet på løken og skjær i tynne lameller.
    3. Sauter epler og løk raskt i vinaigrette.
    4. Tilsett mango chutney og Citrus Fresh i kompotten og rør sammen.
    5. Bland finhakket timian i kompotten og server til quichen.
  3. Skogsoppskum:

    1. Rør sammen alle ingrediensene til en bløt masse og hell på en sifon (med 2 gasspatroner). Rist godt før du begynner.
    2. Server den ferdige paien med dråper av eple-/persilleolje og topp med soppskummet.
    3. Garner gjerne med sprø salatblader blandet med litt syre.