Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Reindyrfilet

  • Reinsdyrfilet 1500.0 g
  • Salt og pepper

Skogsoppsaus

  • Knorr Skogsoppsaus 6L 170.0 g
  • Vann 600.0 ml
  • Knorr Soppfond konsentrat 50L 10.0 ml
  • Ripsgelé 100.0 g

Fløtegratinerte poteter

  • Potet 1000.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 20.0 g
  • Ost, revet 100.0 g
  1. Reindyrfilet

    1. Gni kjøttet inn med salt og pepper.
    2. Brun kjøttet i pannen og stek det ferdig i ovnen på 180 grader i ca 10 min.
  2. Skogsoppsaus

    1. Ha vann, Knorr soppfond og Knorr skogsopppulver i en kjele og kok opp.
    2. Smak til med gele, Knorr fraiche, salt og pepper.
  3. Fløtegratinerte poteter

    1. Del potetene i skiver, ha de i en form.
    2. Lag en blanding med Knorr piske, Knorr hvitøkspuré, salt og pepper.
    3. Hell blandingen over potetene og stek i ovnen på 200 grader i ca 30 min.
    4. Ha over revet ost og stek i ytterligere 15 min.